
veriappelsiini-burrata salaatti
Ai että, voisin syödä tätä loputtomasti😋
Niin helppoa & hyvää ja nyt on viime hetket käsillä, kun veriappelsiineja vielä saa. Kiiruhda ostoksille ja loihdi oma pökerryttävän hyvä salaattisi 🛒🍊🌱
Burrata on parhaimmillaan mahdollisimman tuoreena ja huoneenlämpöisenä. Nosta juusto pois jääkaapista ja pakkauksestaan odottelemaan salaatin valmistumista.
Ainekset:
2 veriappelsiinia 1 burrata 2 kevätsipulin vartta babypinaattia tuoretta minttua tuoretta basilikaa noin kourallinen pinjansiemeniä sitruuna
oliiviöljyä mustapippuria sormisuolaa
Valmistus:
1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla muutama minuutti. Sekoittele välillä lastalla. Nosta paahtuneet siemenet sivuun jäähtymään.
2. Kuori ja viipaloi appelsiinit
3. Laita tarjoiluvadille babypinaattia ja appelsiinisiivut
4. Leikkaa kevätsipulit ja ripottele salaattiin
5. Revi sekaan burrata, tuoretta minttua ja basilikaa haluamasi määrä
6. Purista päälle sitruunamehua, lisää oliiviöljyä, mustapippuria ja sormisuolaa
7. Ripottele pinnalle jäähtyneet pinjansiemenet